Varustelistaus - BMWforum fi

Auton lisävarusteet VIN-koodilla - BTCF Forum

Nyt testailin antamalla 99 mallin MV6 Omegan VIN koodin ja johan tuli piitkä lista varusteista- näyttää ratkaisevan tosiaan auton vuosimalli paljon mitä tämä tulkki kertoo kun 96 mallista tuli vaan hälläväli tiedot. Ennen vuotta 1981 ei ollut hyväksyttyä standardia tällaiselle numerolle, joten eri valmistajat käyttivät erilaisia numerosarjoja. Käytin yhtä sivua, joka vaatii tunarit (ulkopuolisten ei ole mahdollista rekisteröityä tai saada sinne tunnareita). Sieltä oikeasta ylänurkasta datacard auki ja saat varusteluettelon. ® Mesen linttaklubi. Post by Tapsala » 23.4.2009 15:31.. Lisää löytyy kuukkelilla "VAG VIN Decoder" tai VW VIN Decoder". Varmista, että ammattitaitoinen mekaanikko on tarkastanut auton ja pyydä kopio auton kunnostuspöytäkirjasta. 3. Huollot. Tutustu auton huoltokirjaan ja tarkista, että sekä mittarilukeman että ajan mukaan tehtävät, huolto-ohjelman mukaiset huollot on tehty. Auton varaosien, tarvikkeiden ja lisävarusteiden maahantuoja, tukku- ja vähittäismyyjä. BMW 530D Touring '99 552tkm BMW 320da Touring '02 364tkm Volvo V70 D5 '02 502tkm Mercedes-Benz Sprinter 208D '96. Auton VIN-koodi koostuu seitsemäntoista merkistä, jotka voivat olla sekä numeroita että kirjaimia. Laajat tiedot 6,95 € Historiatiedot 3,95 € Perustiedot 3,45 € Tekniset tiedot 2,95 € Hae auton tiedot. Suomessa VAG:n soittimet ovat kuitenkin olleet harvinaisia. Syötä auton runkonumero (VIN-koodi) kenttään ja saat tehdastiedot autosta VAG-autot (Audi, Volkswagen, Seat, Skoda) Erinomainen sivu, valitettavasti toimii vain ajoittain. Verke kirjoitti:. Kiitoksia, tätä juuri olin hakemassa. Eiköös tuossa haeta autoon sopivat varaosat joko numerolla tai vin koodilla eikä varusteita jotka on asennettu. Auton VIN:n (Vehicle Identification Number) löytäminen. Tieto auton vuosimallista olisi vaikuttanut kaupan syntymiseen, ja kolmen vuoden suuruisella vuosimallierolla on merkitystä myös auton jälleenmyyntihintaan. Eilen tuli sitten siitäkin kaikki tiedot. VIN koodi löytyy automallista riippuen useasta eri paikasta. Luulisi etta tuo autobaza tarkistaisi VIN-koodin, mutta saman tulos tulee TRUZZZ8N741016459, TRUZZZ8N341016459 ja TRUZZZ8N041016459 koodeilla (3 vapaata yritysta per IP).

Vehicle Identification Number, VIN) on yksilöllinen numero- ja kirjainsarja, jolla voidaan tunnistaa ajoneuvo. Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua', aloittaja TERRE. A8 2,8 Quattro -97. Huoltotiedotkin kiinnostavat. Laita vaikka yv:nä VIN-koodi niin tsekataan mitä EPC sanoo. Eri vuosina on eri VAG-malleihin saanut monen eri valmistajan soitinta automerkin logolla varustettuna. Audi. Mulla oli mondeo ennemmin ja niillä oli semmoinen kun ford etis, sinne kun löi valmistenumeron tuli kaikki mahdollinen tieto autosta ja varusteista. Tilaaminen Tilaamista tai lisätietojen kysymistä varten lähetä kysely meille Tilaa alkuperäisvaraosia - Auton tiedot tai VIN-koodi - Halutun alkuperäisvaraosan nimitys ja vanhaan osaan merkitty mahdollinen OE koodi. Tietojen puuttuminen tai vajavaisuus johtuu tietojen tarjoajan Trafin tietokannasta, ei Autorekisteri.fi palvelusta. Huom. Ajoneuvosta ilmoitetaan yhden edellisen yksityisen omistajan tiedot. Käytännössä samat tiedot kuin kantakortissa, tai tuossa VINdecoderissa. VIN on auton ainutkertainen tunnistenumero.. Valitkaa Auton tiedot. Joku epäili, että vanhemmista tiedot on sinne syötetty käsin. Löytyisikö jostain myös teknisiä tietoja, kuten moottorinmalli/numero jne. VIN koodi (ajoneuvon valmistenumero) on ajoneuvokohtainen valmistenumero mikä sisältää 17 merkkiä numero- ja kirjainsarjasta. Myyjä antoi kuluttajalle tiedon auton käyttöönottovuodesta, mutta jätti antamatta tiedon vuosimallista. Nyt hakupalvelusta saa ilmaiseksi muun muassa ajoneuvon tekniset tiedot ja seuraavan katsastusajankohdan pelkällä rekisteritunnuksella tai …. Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteröinti- ja hyväksyntä- sekä turvallisuusviranomainen.

VALMISTENUMERON VIN-koodin 10 merkki kertoo auton

Auton Tiedot Vin Koodilla

Auton VIN-koodin perusteella voi selvittää myös auton tiedot tehtaan osalta. Eri merkit tarjoavat hieman erilaista tietoa, lähinnä valmistusvuoden, värikoodit, lisävarusteet jne. Auton ikä ei vastannut sitä, mitä kuluttaja oli voinut perustellusti olettaa. Mikä on VIN koodi ja mistä sen löytyy. Usein nuo on jossain.ru tai.ro päätteisillä saiteilla ja toimii aina aikansa kunnes siirtyy toiseen osoitteeseen. Muiden automerkkien kohdalla voi auton omistaja tutkia OE koodeja VIN-koodin perusteella auton myyntiedustajan luona. Yli 200 000 varaosaa erittäin edullisesti rekisterinumerolla. Olen ymmärtänyt, että anhemmista tuolta ei ylipäätään tule mitään täydellistä listaa. Tuolta yllä mainitulta sivulta löytää todellakin auton mallin ja varustelun kattavasti. Trafin palvelu uudistui: Nyt saat ilmaiseksi auton tekniset tiedot pelkällä rekisterinumerolla – Trafi otti palvelun myöhemmin pois käytöstä. Seppo Hylättyjen Omega B1/B2 mallien turvakoti / tallessa 4x3.0 V6 / 3x 2.5 V6 / 1x 2.0 8v B1 ja 2x 3.2 V6 /1x 3.0 V6 / 2x 2.6 V6 / 2x 2.2 16v B2 ( varaosina 1 B1 ja 1x B2). Hae auton tiedot. Puhelin: 010 271 4600. Sähköposti: asiakaspalvelu@autotietohaku.fi. Tietoa palvelusta. Puhelin: 010 271 4600 | Sähköposti: asiakaspalvelu@autotietohaku.fi | Tietoa palvelusta. Ehdollisesti VIN voidaan jakaa kolmeen osaan. Jokainen VIN-numeron merkki sisältää tietyt tiedot: VIN-numeron ensimmäinen, toinen, kolmas symboli on valmistajan yleinen valmistajan indeksi, joka on tarkoitettu sen tunnistamiseen. Auton lisävarusteet VIN-koodilla - BTCF Foru. Sivu on mahdollista tallentaa tai tulostaa PDF:nä. Tee tekniset tiedot -kysely tästä syöttämällä rekisterinumero sille varatttuun kenttään; VAG Option Codes. To get description of option codes one by one use decoder form on main page. VW / …. Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa. Volvo On Call-tilausta koskevissa asioissa teidän on annettava auton tunnistenumero VIN (Vehicle Identification Number). Eli jos Cliosi on harmaa sininen niin sitä suuremmalla todennäköisyydellä koodi olisi 468. Näin kerran hirmu tarkan erittelyn, joka oli ilmeisesti saatu pelkästään koodilla. Niin, vanhemmissa Fordeissa oli VIN-koodi, josta ilmeni vuosimalli, tehdas, korimalli, moottori ja runkonumero, sen sijaan metallinen Data Plate tai tarrana oleva Data Sticker (usein kuskin ovessa) sisältää päivämäärä, perä, vaihteisto, väri (ulko ja sisusta), DSO-tiedot, jopa auton painotiedot esim. Tehdasasenteiset soittimet ovat usein erittäin kalliita varusteita uuden auton mukana, mutta silti harva jättää niitä ruksaamatta varustelistasta. Selvitä auton historia, kolarivauriot, korinvaihdot ja mittarilukeman oikeellisuus.

Kommentit